'''''''' CoverArt Partners

 

Nieuws


2017-3-23  De 'Trump Dump' ook bij jou op de stoep?

Het was wel even schrikken toen Donald Trump president van de USA werd. De hele wereld houd zijn adem in… Onder de noemer ‘Donate je trash to Donald’ stort vanaf nu al je afval uit over deze man en transformeer je kliko ook snel tot een statement.. De middelvinger die deze man naar de hele wereld opsteekt is veelzeggend in deze afbeelding. Pleur het maar in de ‘Trump Dump’. Welke kant op gaat weten wij bij CoverArt uiteraard ook niet maar plak nu al je frustratie weg met deze ‘Trump Dump’ sticker! 

Donald Trump is met afstand de meest controversiële president van Amerika. Zijn uitspraak ‘let’s make Amerika gread again’ kon nog wel eens grote gevolgen hebben. Dit alles is nu pakkend samen gebracht in de ‘Trump Dump’ kliko sticker. Kortom ‘let’s keep Holland clean! 

De vinylsticker is uiteraard UV en weer bestendig en makkelijk aan te brengen. Heel eenvoudig via www.coverart.nl online te bestellen voor €9,95.  De bestelling past door de brievenbus en je hoeft er niet voor thuis te blijven. De afmeting van de vinylsticker is; 45 X 35 cm.


2017-02-14  Nieuwe Werkplek voor  CoverArt, CoverArtDoors & CoverArtDesign 

We zijn verhuist naar een nieuwe, inspirerende werkplek en hebben een erg mooi kantoor gehuurd in het Ondernemers Centrum Winterswijk. De komende tijd zullen we de wereld dan ook bestormen vanaf het O.C.W. Ons nieuwe adres is Weurden 78, 7101NL te Winterswijk. U bent uiteraard van harte welkom voor een kopje koffie en om eens rond te kijken op onze nieuwe plek. Graag tot ziens!

2016-10-25 Nieuw initiatief CoverArtDoors 

CoverArtDoors is in 2016 gestart met een nieuw initiatief, deuren van zorginstellingen te beplakken met hoogwaardige livesize vinylstickers van echte deuren. Dit met als doel de bewoners meer thuisgevoel en een betere oriëntatie te geven. Door het simpel te beplakken van de kamerdeur gaat de zelfredzaamheid omhoog en hiermee het levens geluk van deze kwetsbare bewoners. We hebben hiervoor een groot arsenaal bestaande deuren waaruit een keuze gemaakt kan worden. Ook kan er in samenwerking met familie een hoog resolutie foto gemaakt worden van de ‘oude eigen’ voordeur van de bewoner. De lijnen zijn kort en alles gebeurd in eigen beheer. We gebruiken uitsluitend het beste materiaal en brandveilige vinylstickers voorzien van B1 certificaat. Ze zijn hiermee geschikt voor toepassingen in  woon en zorginstellingen. 
Mocht u interesse hebben neem geheel vrijblijvend contact via het contact formulier, ons mailadres info@coverart.nl of via telefoon nummer 06-10300912.
We maken graag een afspraak om u verder te informeren. CoverArtDoors makes you feel home again! 

2015-07-14  Vakantietijd!

CoverArt gaat ook even op vakantie, van 16 t/m 25 juli zijn we er even tussenuit. Er zullen in deze periode geen artikelen kunnen worden uitgeleverd. Maar daarna gaan we er weer fris en vrolijk tegenaan. En kunt u blijven rekenen op onze missie de wereld een klein beetje kleurrijker te maken. We wensen u uiteraard ook een hele fijn vakantie!


2015-26-06 Pagina groot in de landeijke media. Balen van al die bakken, zeg maar gerust Verklikloten!

Goed artikel 'Door de kliko's je tuin niet meer zien. Een rij van die lelijke kliko's kan de buienpret behoorlijk verstieren zeg maar gerust 'Verklikloten' aldus het vlot geschreven artikel. Goed achtergrond verhaal over de worsteling van tuinliefhebbers. Ze zijn er in alle kleuren en met steeds meer; afvalcontainers. Tuinliefhebbers worstelen ermee en iedere gemeente bedenkt weer wat anders. Hoe laat je kliko's je tuin niet overnemen? CoverArt heeft de oplossing  

 

2014-18-09  Reflecterende klikostickers

Nu nieuw op onze website, grote reflecterende huis nummers in twee uitvoeringen, reflecterend rood en groen! Hiermee kunt u nu zelfs in het donker uw kliko container weer terug vinden. Helemaal geweldig mocht u de kliko op een slecht verlichte plek hebben staan of in de buitengebieden langs de weg. Zo voorkomt u dat passanten er op botsen. Ook voor hulp diensten kan het heel verhelderend werken om te bepalen waar en op welk nummer ze zich bevinden op de straat of weg.   Helemaal goed in combinatie met onze nieuwe reflecterende container markering. Hoog reflecterende en super hechtende 3M strips, in opvallende rood/wit streep, 5 cm breed en 65 cm lang. Alles uiteraard geschikt voor buiten gebruik. Op b.v. de zijkanten van de container te beplakken. Maar ook op andere objecten zoals slecht zichtbare paaltjes etc. 
 

2013-10-02  TRENDY EN HIP?

De website Trendy&Hip vindt onze containerstckers ook geweldig! Trendy&Hip is een toonaangevende website met de leukste blogberichten en de meest leuke trendy artikelen voor vrouwen en kinderen.Zeker de moeite waard om de site van Trendy&Hip te bezoeken!

Onderstaand ziet u het geplaatste artikel.


Pimp die saaie bak!

Als je het leven rijker aan kleur en leuker kan maken, moet je geen kans laten liggen! Coverart kan zich hier helemaal in vinden en heeft zich gespecialiseerd in de leukste en vrolijkste containerstickers die jouw straat direct opfleuren! Naast een waanzinnig grote keuze uit de leukste afbeeldingen van bloemen, blaadjes, dieren, kunstwerken en een golf-lijn, hebben ze nu een geweldig leuke en trendy Aqua-serie, waarmee jouw vuilcontainer ‘de’ frisse eyecatcher van de straat wordt! Deze hippe containerstickers kosten €15,95 per stuk. Meer informatie of direct bestellen kan in de webshop van Coverart.

 

 

 

 

2013-01-16 - Win een leuke sticker uit de aqua collectie!

Wij beginnen het jaar met een leuke actie. In het magazine Duiken kun je drie klikostickers winnen uit onze passende 'duikcollectie' containerstickers. Ga snel naar de website van Duiken, vul het codewoord 'kliko' in en wie weet val jij in de prijzen. Natuurlijk kun je ook in onze webshop de geinige vissenkom, de plonzende man of de grappige duikhond kopen! Voor slechts € 15,95 heb je een spetterende eyecatcher op je vuilcontainer.

 

cadeau van de maand magazine duiken

 

2012-12-21 - Fijne feestdagen!

 

Wij wensen u prettige feestdagen en een gezond, succesvol en kleurrijk 2013!

 

 

 fijne feestdagen

 


 

 

2012-12-17 - Praat mar Frysk!

Praat mar Frysk is een campagne die de Friezen bewust wil maken van hun tweetaligheid en waar de Friese taal wordt gestimuleerd. Diverse bekende Friezen zijn ambassadeur zoals Doutzen Kroes, Ebke Zonderland, Syb van der Ploeg en Foppe de Haan. De organisatie heeft samen met CoverArt een leuke actie op touw gezet. Iedereen mag een ludiek ontwerp bedenken voor een kliko containersticker. Een geweldig leuke opdracht en wij waren blij te horen dat het van start is gegaan, It Giet Oan! Alle Friezen, maar uiteraard ook de rest van Nederland neem snel een kijkje op de website en lever je meest creatieve idee aan! De leukste drie ontwerpen komen op de markt.

 ontwerp sticker voor praat mar frysk  ontwerp coverart praat mar frysk

bedenk een leuk Fries ontwerp voor op de container


 

2012-9-12 -Spetterende nieuwe klikostickers, de 'aqua lijn'!

De nieuwe aqualijn is vandaag officieel te water gelaten!  De aqua kliko lijn bestaat uit drie verschillende vinylstickers, te weten ‘diving dog’, ‘aqua man’ en ‘happy goldfish’. Met deze aansprekende items heeft de vuilcontainer er nog nooit zo verfrissend uitgezien. Neem snel een duik in onze webshop en pimp nu snel die saaie vuilcontainer!

aqua container kliko stickers


 

 

2012-07-19 -Vakantie in het vooruitzicht

Vanaf 26 juli tot en met 10 augustus heeft ons bedrijf wegens vakantie de deuren tijdelijk gesloten. Onze webwinkel blijft uiteraard gewoon geopend! U kunt gerust bestellen in deze periode en wij zorgen er vanaf maandag 13 augustus voor dat u uw bestelling zo snel mogelijk in huis heeft.


 

2012-06-21 -Verrassend leuke 'golf' eyecatcher!

Vandaag is de nieuwe 'golf' lijn uitgebracht om de vuilcontainer te pimpen. De serie bestaat uit drie verschillende vinylstickers, te weten 'golf sunrise', 'tee' en 'golf bag'. Voor iedere golfliefhebber zit er wel een aansprekend item tussen om een eigen golfcourse in de achtertuin te maken. Bestel vandaag nog in onze webshop voor slechts € 14,95.


nieuwe golf lijn containerstickers 

2012-06-11 - Directeur Gerrit Jan Sluiskes in jury 'afvalkunst'!

Op zondag 10 juni jl. stond het Volkspark in Enschede vol met prachtige beplakte vuilcontainers. Dagblad Tubantia had een lezersactie uitgezet met de vraag 'Wie maakt de mooiste afvalbak van restmateriaal?'. De deelnemers aan de wedstrijd hadden alles uit de kast gehaald om de jury te imponeren. Gerrit Jan had de dag ervoor samen met vijf andere juryleden de kunstwerken gewaardeerd met punten. "Een lastige klus, want iedereen had zijn creativiteit er flink op losgelaten. Er was zelfs een deelnemer die de container had omgevormd tot een auto." De uiteindelijke winnares had de container beplakt met bloemen gemaakt van allerlei soorten restmaterialen zoals oude spijkerbroeken, oude bekertjes en draagtasjes. "Een fantastisch leuk evenement dat naadloos aansluit op onze filosofie de wereld kleurrijker te maken", aldus Gerrit Jan.

 jurering kunst afvalbakken  winnares mooiste kunstwerk van de afvalbak 

 

 

2012-06-06 - De maffia op de stoep!

De buurt wordt nooit meer hetzelfde als The Godfather bij je op de stoep staat. Wie kent niet de fameuze zin "I'm gonna make him an offer he can't refuse" uit de gelijknamige film. Pimp je container met deze geduchte peetvader. Eenvoudig te bestellen in onze webshop voor € 14,95. An offer you can't refuse!

 

 2012-03-30 - Nieuwe website!

Met trots presenteren wij onze nieuwe website boordevol met nieuwe en leuke producten! Onze oude website was inmiddels 5 jaar oud en aan vernieuwing toe. En natuurlijk is voor ons heel belangrijk dat u heerlijk kunt shoppen en ideeën kunt opdoen in een eigentijdse webwinkel. Wij hebben met ons team hard gewerkt en in onze ogen mag het resultaat er dan ook zijn! Speciale dank gaat uit naar Angela Sluiskes van Kien Communicatie, Jorne Wevers van Double U Media en Sander Peters van Bij Dageraad. Wij wensen u heel veel shopplezier! 

  

2012-03-09 - Heerlijke voorjaarskriebels

De lente is weer begonnen! Tijd natuurlijk voor een voorjaarsmetamorfose en dat kan met onze vrolijke spring collectie. Landleven heeft in haar magazine ook een thema rond de lente met allemaal leuke gadgets. Een kijkje in onze collectie ontbrak ook niet in de rubriek ´te hooi en te gras´!

 

2012-03-02 - Krijtbordstickers gespot in media

Steeds je vuilcontainer opnieuw en origineel personaliseren? Dat kan met de nieuwe klikokrijtbordstickers van CoverArt. Met de bijgeleverde set krijtjes kun je elke keer weer een nieuwe boodschap delen met je huisgenoten of buren. Dit leuke product is ook in de media niet onopgemerkt gebleven. Onder meer gespot in De Telegraaf, Home and Garden, Glansmagazine en Goed uit in de Achterhoek!

 

2011-11-18 - Thuiskomen was nog nooit zo leuk!

Steeds je kliko container opnieuw en origineel personaliseren? Dat kan met de geheel nieuwe kliko krijtbordstickers van CoverArt. Op de weerbestendige sticker kan met de bijgeleverde complete set krijtjes een leuke boodschap worden gedeeld met je huisgenoten, maar ook met je gasten of buurtgenoten. Natuurlijk kunnen ook kinderen er steeds weer hun creativiteit op kwijt. Thuiskomen was nog nooit zo leuk! Voor € 12,95 te bestellen in onze webshop. 

 

  

 

2011-10-12 - Kleurrijk straatfeest in Oegstgeest

Op 24 september werd het jaarlijkse straatfeest in de Spaargarenstraat in Oegstgeest gehouden. Het feest werd aangegrepen om de buurt wat op te pimpen. Iedereen ging enthousiast aan de slag met het beplakken van de vuilcontainers. De buurt was super tevreden en razend enthousiast over het mooie eindresultaat. Ook bij u in de straat of op het pleinte een leuke pimpactie? Informeer naar de mogelijkheden!

 

  

 

 

2011-07-01 - Bedankt voor uw bezoek aan onze stand!

In het weekend van 24-25-26 juni hebben wij op de Farm & Country Fair in Aalten gestaan. We hebben heel veel bezoekers op onze stand gehad en vonden het geweldig om zo veel leuke reacties te ontvangen op onze producten! 

 

 

 

 

2011-07-01 - Robin Good in actie

Onlangs zijn 220 vrijwilligers aan de slag gegaan in de Stedenwijk in Almere. Naast het opknappen van een zorgboerderij en tuintjes werden ook veel vuilcontainers gepimpt om alles er weer fris en gezellig bij te laten staan. De organisator was Robin Good, een bedrijf dat onder meer programma's onwikkelt waarbij bedrijven met inzet van hun medewerkers een maatschappelijke bijdrage leveren. Een geslaagde dag en een prachtig resultaat! 

 

 

 bron: Robin Good

 

2011-05-31 - Wij staan op de Farm & Country Fair

Op 24, 25 en 26 juni wordt in Aalten weer de jaarlijkse Farm & Country Fair georganiseerd. Er zijn allerlei shows en wedstrijden en natuurlijk heel veel stands op het grote beursterrein van zo'n 11 hectare. In de 'oranjestraat' nr. 73 hebben wij ook een stand met leuke beursacties. Dus kom ons een bezoekje brengen! Klik hier voor meer informatie. 

 

2011-05-20 - CoverArt zet Strandbad in de bloemetjes

Op vrijdag 20 mei heeft CoverArt twaalf gepimpte containers overhandigd aan de partners van het Strandbad in Winterswijk. De grijze containers, welke tijdens het zwemseizoen worden gebruikt op het strand voor het afval van de badgasten, waren niet echt meer een aanwinst voor het gerestaureerde Strandbad. Door dit kleurrijke jasje worden ze weer een graag geziene gast in de prachtige omgeving.

 

 
 

2011-05-16 - Hebbedingen voor groene vingers

De Belgische krant 'De Gentenaar' heeft een informatieve lifestylbijlage 'Galeria'. Onze nieuwe 'springcollectie 2011' mag natuurlijk niet ontbreken in de tuinshopping. Naar aanleiding van dit leuke artikel hebben wij heel veel enthousiaste reacties en bestellingen uit België ontvangen! Klik hier voor de bijlage.

 

2011-05-16 - Kleurrijke vrachtwagen

Dat onze producten niet alleen geschikt zijn om containers op te pimpen blijkt wel uit de foto's! Hoogendoorn Kwekerij wilde graag hun vrachtwagen wat meer kleur geven en heeft hiervoor onze vinylstickers uit de 'spring collectie 2011' gebruikt. Wij wensen de firma veel succes met hun kwekerij. 

    

 

winkelwagen

winkelwagen is leeg

bekijk winkelwagen!
Betaal en verzendopties
CoverArt kliko en container stickers

__________________________

CoverArt Container stickers op Facebook   CoverArt Container stickers op Twitter   Containerstickers op Youtube
__________________________